Ödevin son teslim tarih ve saatini öğrencilere nasıl gösterebilirim?

Öğrenciler, eklemiş olduğunuz ödevlerin son yükleme tarih ve saatini dersinizin sayfasındaki "Upcoming Events" bloğunda görebilirler. Eklemiş olduğunuz etkinlik ve ödevlerin isimleri ve son yükleme saat ve günleri ilgili bloğa otomatik olarak aktarılmaktadır. Ayrıca aynı blokta yer alan "Go to calendar" düğmesine tıklayarak tüm etkinlikleri ve son yükleme tarih ve saatlerini görmek mümkündür.

Bununla beraber son yükleme tarih ve saatinin blokta görülmesi yerine ilgili ödevin altında görülmesini talep ederseniz ödev eklerken karşınıza çıkan pencerede "Description" bölümünü kullanabilirsiniz. Bunun için daha öncesinde bir ödev eklediyseniz ilgili ödevin yanındaki "Edit" düğmesine tıklayın ve açılan seçeneklerden "Edit settings" seçeneğine tıklayın. Yeni bir ödev ekliyorsanız bir önceki adımı atlayabilirsiniz. Açılan pencerede girmek istediğiniz tarih ve saatleri "Description" bölümüne girin ve "Display description on course page" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Aktif değilse ilgili seçeneğin yanındaki kutucuğa bir kez tıklayın. Sonrasında "Save and return to course" düğmesine tıklayın. Ödevin son yükleme tarih ve saati ödev isminin altında görülecektir.