EBYS'de ODTÜ Geliştirme Vakfı yayın ödüllerine nasıl başvurabilirim?

• EBYS'de oturum açınız.
  • Sol menüden "Elektronik Formlar" seçeneğini seçiniz.
  • Açılan bölümden "Kitap Ödülü Formu" seçeneğini seçiniz.
  • Form üzerinde gerekli bütün açıklamalar bulunmaktadır. Formu dolurup "Gönder" düğmesine basınız.
  • Doldurduğunuz formun hangi aşamada olduğunu geçmiş ekranınızdan ilgili evrakın akış tarihçesine ulaşarak takip edebilirsiniz.
  • EBYS'ye sadece üniversitemiz personeli erişebildiği ve öğrenciler giriş yapamadığı için, ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayın Ödüllerine başvurmak isteyen öğrencilerin kitap ödülü formlarını ilgili bölüm sekreterleri aracılığı ile doldurmaları gerekmektedir.

Not: Makale ödülü başvurularının 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren Akademik Performans Değerlendirme Süreç Yönetim Sistemi (http://apsis.metu.edu.tr/) üzerinden yapılacak olması nedeniyle EBYS Makale Ödülü Başvuru Formu erişime kapatılmıştır. Konuyla ilgili sorular Akademik Programlar ve Eğitim Koordinatörlüğüne e-posta yoluyla (apek@metu.edu.tr) iletebilir.