Total Views: 11136

I am a METU personnel but I can not receive the messages from university administration sent to announcement lists. What should I do? (in Turkish)

Üniversitemiz yönetimince mensuplarımız için çeşitli duyuru listeleri tanımlanmıştır. Öğrencilerin, akademik ve idari personelin kendileriyle ilgili bu listelere üyelikleri bir otomasyonla sağlanmaktadır.

Bu liste(ler)e gönderilen mesajlari daha önce görüyor ancak bir süredir göremiyorsaniz mailmanmetu.edu.tr adresine ilgili listeye üyelik için kullandığınız e-posta adresinden durumu bildiren bir e-posta gönderiniz. Üyelik durumunuz incelenecek, konu hakkında size bilgi verilecektir.

Eğer ilgili listelerden şimdiye kadar hiç e-posta almadıysanız üyelik başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Bu konuda "Bir listeye üye olmak için ne yapmalıyım?" bölümünden bilgi alabilirsiniz.